Teluk Senangin With My Friends  

Posted in

Sayang rasa nak buang gambar masa kat senangin ni.Penat model kita cik akmal berposing..So aku upload balik..
Just p sana untuk photo shoot dengan Dzack.Aku nie just macam second tukang jer lah..sebab tak reti bahasa DSLR..
Dulu masa sekolah rasa nye budak akmal ni susah sungguh kalau nak suh amik gambar even ayah dia ada kedai gambar..ermmm zaman dah berubah dunia makin maju.Rasanya sangat lama tak jumpe diorang sume after SPM,yer lah masing- masing dah bawak haluan sendiri,termasuk lah aku yang tercampak kat penang ni..ni pun kira tak lah tercampak jauh sangat still boleh balik kampung lagi..hihi

Tak ade kaitan dengan topik yang di perkatakan...merepek ..merapu..meraban..






1 Tindak Balas

Nurfazlinda Ismail   says December 2, 2009 at 5:52 PM

astagfirullah al azim!!...suziekon...how come aku xpena tau ko ade blog..kuikuikuikuii... weyy ms teluk senangin ni model utama die xdtg laa aritu,so tu yg may n len2 ganti jap tu... klo MODEL UTAMA die dtg gerenti meletopp haha...

Post a Comment

Contributors

My photo
Kepala Batas, Penang, Malaysia

PoLL iT



Recent Comments

my point of view

my point of view
Terima Kasih Kepada Yang Pernah Singgah Menjenguk Ke sini tak kesah dari mana kamu berasal dan dari mana kamu datang.Thazz

From My View

From My View

Followme

You Are Allow