Hujung Tahun 2009  

Posted in


Pejam...celik..pejam celik dah masuk bulan 12..tak lama lagi habis tahun 2009...Lama sangat tak update blog..nak kate sibuk..apa yang disibukkan pun xpaham..tak ada story nak di kongsikan...sume keep secret..hehehe..

Sepanjang tahun ni macam2 yang dah terjadi..ada yg manis ada jugak yang pahit...masam pun ada jugak..pedas pun xlupe..tawar 2 jer lagi banyak...

biarlah semua tu dah berlalu....

klik

>>>Read More>>>

Tak Sehaluan  

Posted in

















Kenapalah hari ni tak sehaluan...?


Dari malam semalam aku duk tolong abg carikan nama kedai dia... macam-macam nama dah keluar... "abg kate tu...ayg tak setuju..ayg kate ni abg tak setuju...."
hehehe...Malam ni last untuk pilih nama..

Actually aku tak kesah pun nak letak nama ape cume seronok bila tengok dia semangat nak berniaga..Hope after this you can move to another step..i will support

Tapi still tak sabar nak tunggu nama ape lah yang akan keluar lepas ni..hehe..bom bom bommmm..

Kata orang pendapat lain-lain....Pengalaman mengajar kita...hehe

>>>Read More>>>

Ayat Biasa  

Posted in




Lama nya tak post ape-ape entry dalam blog aku ni..hehehe...bosan dah ker?..hari-hari online xjenguk pun ke mari..asik layan facebook jer..layan gan kawan sekolah..lama dah tak jumpe diorang ase rindu lah pulak...

Live aku sekarang agak senang sikit nothing yang serabut dalam fikirkan..kalau ada pun just ignore buat macam biasa jer.End of this month aku nak tunang..macam-macam perasaan ada..hihihi..orang kate dugaan tu makin banyak..hope aku sedia terima..

Disebabkan agak lama x singgah ke sini..tau2 blog aku dah ade 1 page rank..hihi macam tak caya jer..kire ok lah bagi blog cabuk macam ni..(tersyok sendiri lah pulak)
















cute baby aka anak kawan aku..hihi

>>>Read More>>>

Seandainya  

Posted in


Seandainya telah engkau catatkan...
Dia milikku tercipta buatku...
Satukanlah hatinya dengan hatiku...
Titipkanlah kebahagian antara kami....
agar kemesraan itu abadi...


>>>Read More>>>

Balik Raya  

Posted in

My mum jadi front photo untuk post kali ni..cantik tak mak aku?? hihi
Selamat hari raya maaf zahir dan batin..mungkin tak terlewat lagi nak wish kan..
Disini aku nak mohon ampun dan maaf kepada rakan-rakan semua..terima kasih yang sudi bagi kad raya sama ada e-card or original card..i'm so sorry kalau tak sempat nak amik especially yang bagi e-card dalam blog korang.Aku cuti raya 2 minggu.. that mean selama itu lah tak bukak tenet...jalan and round blog ke blog esok dah mula kerja...huhuhu..

raya..raya..raya..still mood raya..hihihi


Macam mana raya korang tahun ni?meriah ker?ada cerita menarik nak kongsi...? Raya aku tahun ni may be sama jer kut macam tahun-tahun sudah .as normal Hari Raya Celebration.

>>>Read More>>>

Contributors

My Photo
Kepala Batas, Penang, Malaysia

PoLL iT



Recent Comments

my point of view

my point of view
Terima Kasih Kepada Yang Pernah Singgah Menjenguk Ke sini tak kesah dari mana kamu berasal dan dari mana kamu datang.Thazz

From My View

From My View

Followme

You Are Allow