Ayat Biasa  

Posted in




Lama nya tak post ape-ape entry dalam blog aku ni..hehehe...bosan dah ker?..hari-hari online xjenguk pun ke mari..asik layan facebook jer..layan gan kawan sekolah..lama dah tak jumpe diorang ase rindu lah pulak...

Live aku sekarang agak senang sikit nothing yang serabut dalam fikirkan..kalau ada pun just ignore buat macam biasa jer.End of this month aku nak tunang..macam-macam perasaan ada..hihihi..orang kate dugaan tu makin banyak..hope aku sedia terima..

Disebabkan agak lama x singgah ke sini..tau2 blog aku dah ade 1 page rank..hihi macam tak caya jer..kire ok lah bagi blog cabuk macam ni..(tersyok sendiri lah pulak)
















cute baby aka anak kawan aku..hihi

>>>Read More>>>

Balik Raya  

Posted in

My mum jadi front photo untuk post kali ni..cantik tak mak aku?? hihi
Selamat hari raya maaf zahir dan batin..mungkin tak terlewat lagi nak wish kan..
Disini aku nak mohon ampun dan maaf kepada rakan-rakan semua..terima kasih yang sudi bagi kad raya sama ada e-card or original card..i'm so sorry kalau tak sempat nak amik especially yang bagi e-card dalam blog korang.Aku cuti raya 2 minggu.. that mean selama itu lah tak bukak tenet...jalan and round blog ke blog esok dah mula kerja...huhuhu..

raya..raya..raya..still mood raya..hihihi


Macam mana raya korang tahun ni?meriah ker?ada cerita menarik nak kongsi...? Raya aku tahun ni may be sama jer kut macam tahun-tahun sudah .as normal Hari Raya Celebration.

>>>Read More>>>

Pergi Tak Kembali  

Posted in

Sering kali menghadap saat-saat kematian orang , aku jadi terbiasa..dalam hati cuma terdetik sudah sampai ajal dia masa kita tak tahu lagi entah esok entah lusa..kita tak berhak menghalang,semua sudah tertulis.Itu mungkin setahun yang lepas sebelum aku di tempatkan di unit rawatan kemoterapi bagi pesakit-pesakit kanser.Dulu aku boleh mengawal perasaan menahan sebak menguruskan pesakit sebelum menemui ajal.Tapi hari ni aku menangis menghadap kematian seseorang..Ibu muda yang mengidap kanser payudara.Tidak siapa sangka dia penghidap kanser..Seorang yang sangat aktif dan mempunyai semangat yang kuat untuk melawan sakitnya..Setahun aku mengenali beliau dan hari ini beliau telah pergi untuk selama-lamanya..Banyak kenangan bersama pesakit-pesakit kanser yang buat aku sedar sesuatu yang biarlah menjadi rahsia di hati.

Al-Fatihah untuk arwah..

>>>Read More>>>

Keranamu Hati Ku Malaysia  

Posted in

Kaulah wiraku yang berbakti untuk negara yang tercinta ini
Kamilah generasi baru yang akan menerajui perjuangan impian yang pasti

Dan kini kau menjadi lagenda hidupku
Berjanji kami bersatu padu
Agar sentiasa mengharumkan namamu
Oh Malaysia tanah airku yang tercinta
Rela kami korbankan segalanya
Jiwa raga dan juga harta benda
Keranamu hatiku Oh Malaysia
Tanah airku yang tercinta
Berikan kami kekuatan untuk
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang

Download lagu ini

Kaulah wiraku yang berbakti untuk negara yang tercinta ini
Kamilah generasi baru yang akan menerajui perjuangan impian yang pasti

Dan kini kau menjadi lagenda hidupku
Berjanji kami bersatu padu
Agar sentiasa mengharumkan namamu

Oh Malaysia tanah airku yang tercinta
Rela kami korbankan segalanya
Jiwa raga dan juga harta benda
Keranamu hatiku Oh Malaysia
Tanah airku yang tercinta
Berikan kami kekuatan untuk
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang

Dan kini kau menjadi lagenda hidupku
Berjanji kami bersatu padu
Agar sentiasa mengharumkan namamu

Oh Malaysia tanah airku yang tercinta
Rela kami korbankan segalanya
Jiwa raga dan juga harta benda
Keranamu hatiku Oh Malaysia
Tanah airku yang tercinta
Berikan kami kekuatan untuk
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang
Manuju puncak gemilang
Menuju puncak terbilang

>>>Read More>>>

Gerimis Di Lautan  

Posted in


Tak ada related dengan tajuk pun..cuma masa tengah menaip dalam kotak blog lagu tu yang playing...so layan jer..hari hujan pulak kat luar..Baru lepas berbuka alhamdullilah ada rezeki hari ni..Rindu sangat kat kampung.After last month sibuk dengan seminar and kursus.May this weekend boleh balik.Insyallah..

sapa nak free software photoscape? bagi emel...

>>>Read More>>>

Contributors

My Photo
Kepala Batas, Penang, Malaysia

PoLL iT



Recent Comments

my point of view

my point of view
Terima Kasih Kepada Yang Pernah Singgah Menjenguk Ke sini tak kesah dari mana kamu berasal dan dari mana kamu datang.Thazz

From My View

From My View

Followme

You Are Allow